Selecteer een pagina
Yoga in de Ronde Venen

Over

Sunnyfields

Dagretreats • Yoga • Holistische tekenlessen

Yoga en Sunnyfields

Hola, ik ben Inge Zonneveld. Sinds drie jaar woon ik weer in Vinkeveen. Hiervoor heb ik 10 jaar in Argentinië gewoond met mijn gezin. Hier ben ik in aanraking gekomen met yoga en heb ik ondervonden wat dit voor iemand kan betekenen. Zelf ben ik een aantal jaar door een moeilijke periode gegaan en yoga heeft mij toen hier heel veel bij geholpen. Omdat ik zo dankbaar hiervoor was, heb ik besloten zelf een opleiding te volgen om ook anderen met yoga in aanraking te kunnen brengen met yoga. 

Chakras

Chakras zijn energievelden die in contact staan met een bepaald orgaan. Chakras zorgen voor balans in je leven. En zoals mijn guru dat altijd zo mooi zei: de chakras zorgen voor wensen. De wens om te overleven, de wens om te creëren, de wens om iets te kunnen, de wens om te houden van, de wens om te communiceren, de wens om te zien en onderscheiden, de wens om te begrijpen.
Als de chakras niet in balans zijn kan dit zorgen dit voor een onbalans. Dit kun je voelen in je emotionele, mentale en fysieke lichaam. Daarom vind ik het heel mooi om elke les te wijden aan een bepaald chakra en hiermee te werken. Dit merk jij misschien niet direct in de les. Maar je merkt wel de gevolgen.

Met mooi weer in de prachtige natuur

Neem contact op met Inge Sunnyfields

Heb je vragen of twijfels?
Stuur me gerust een berichtje
of Whatsappje naar 06 – 21 91 57 96.

Wil je weten wat Inge Zonneveld nog meer doet? Kijk dan eens op sunnyfields.nl of matchicbranding.nl.