The Transformation Game

1 daagse workshop | 24 of 25 juni 2023 | 9:00 tot 19:30

Een transformatie van de manier waarop je je leven speelt…

Over het Transformatiespel

Het Transformatiespel is een eenvoudige, krachtige en effectieve manier om de manier waarop je je leven speelt te begrijpen en te transformeren. Het benadrukt sterke punten, identificeert blinde vlekken, opent inspirerende deuren en biedt nieuwe perspectieven voor huidige uitdagingen.

Gefaciliteerd door een getrainde gids, omvat het spel vier spelers en draait het om een ​​bord dat de wereld van elke speler symboliseert. De workshop bootst in miniatuur de reis van de ziel door het leven na. Terwijl je op je pad beweegt, inzichten en uitdagingen, pijn en wonderen tegenkomt, krijg je een breder perspectief op je specifieke patronen en houdingen, waardoor je actievere verantwoordelijkheid kunt nemen voor het creëren van je leven en diepe en diepgaande verandering kunt laten plaatsvinden. The Game moedigt je aan om je leven te zien als een leerervaring.

Verduidelijk belangrijke persoonlijke kwesties

Begrijp stresspatronen en verander niet-productieve gewoonten

Overwinnen van depressie en angst

Ontdek, verken en sta nieuwe mogelijkheden in je leven toe

Los interpersoonlijke conflicten op

Krijg een groter emotioneel begrip van jezelf en anderen

Omgaan met overgang - veranderingen in gezondheid, carrière, huwelijk of relatie

Neem meer ontspanning en gemoedsrust op in het dagelijks leven

Verwijder blokkades voor spontaniteit, succes en voldoening

Hoe het wordt gespeeld

Je speelfocus vormt het startpunt dat zal worden gevoed en ontvouwd tijdens je Transformatiespel. Kies ter voorbereiding op de workshop één situatie waar je op dit moment mee te maken hebt in je leven en waar je graag creatief inzicht in wilt krijgen. Bepaal ook wat je zou willen geven of delen voor die ervaring.

Het spel is ontstaan ​​door Joy Drake, die vijftien jaar in de Findhorn Foundation woonde, een opzettelijke gemeenschap in Noord-Schotland.

Begeleider Amar Pal

Amarpal M.A. is integraal psychotherapeut en hoofdtrainer van de Internationale school voor Kundalini Yoga, Amrit Nam Sarovar. Door middel van dans, muziek, kundalini-yoga, meditatie, evolutionaire astrologie maakt hij sociale verandering mogelijk. Als docent van Een Cursus in Wonderen, evenals een ingewijde van het soefisme en het zenboeddhisme, brengt Amarpal een breed scala aan levenservaring en spiritueel inzicht mee in het Transformatiespel. Hij is opgeleid en geaccrediteerd als Game facilitator via de Findhorn Foundation in Schotland en Innerlinks in Seattle.

De workshop bootst in miniatuur de reis van de ziel door het leven na.

Praktische informatie

Locatie: Vinkeveen

Investering: 199 euro, inclusief lunch, koffie en thee en wat lekkers

Gehost door: Inge Zonneveld (yogalerares Sunnyfields Yoga en holistisch tekendocent) en Elsje de Jager (Life coach)

Aanmelden en meer informatie

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen?

Mail dan naar inge@sunnyfields.nl

of bel of whatsapp naar 06 – 21 91 57 96